Досадник! Симеон Данев лази по нервите на Симона Загорова

https://goreshto.net/novini/dosadnik-simeon-danev-lazi-po-nervite-na-simona-zagorova/49616 Goreshto.net
Досадник! Симеон Данев лази по нервите на Симона Загорова

Отношенията между Симона Загорова и нейния възлюбен започнаха да се обтягат!

Във всяка любов има трусове и може би точно един от тях се случва в момента между Симона Загорова и любимия й Симеон Данев. Младежът бил много ревнив и непрестанно бил до щерката на Глория, научи Goreshto.net. Младото момиче изпитва истинска любов към Симеон, но Мони вече е започнала да се изнервя от поведението на гаджето си.

Симеон Данев буквално не се откъсвал от Симона Загорова. Когато тя се уговаряла с приятелки, той научавал чрез Фейсбук и веднага идвал с тях. Нещо, което не се нрави на нито една дама. Младокът обаче е лудо влюбен в своята приятелка и затова я ревнува изключително силно.

[caption id="attachment_6431" align="aligncenter" width="300"]Симеон Данев досажда на Симона Загорова със своята ревност Симеон Данев досажда на Симона Загорова със своята ревност[/caption]

"Тяхната любов е така чиста и непринудена, че всеки, които ги види заедно, им се радва много. Проблеми има във всички отношения по принцип, но любовта може да убие всеки един проблем." - споделя приятел на младата двойка.

Както самата Глория разкри преди седмици, Симона Загорова изживява най-любовния си период в живота дотук. Симеон Данев обаче е на път да развали нещо много красиво с безкрайната си ревност. Разбира се, това донякъде е оправдано, не само заради голямата си любов, но и заради непрестанните опити на различни момчета да се доберат до вниманието на Симона.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.