Доживяха: Петя Дикова доведе зет на родителите си! (виж кой е той и защо Сашо Диков е в ступор - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/dozhivyaha-petya-dikova-dovede-zet-na-roditelite-si-vizh-koy-e-toy-i-zashto-sasho-dikov-e-v-stupor-mnogo-snimki/50195 Goreshto.net
Доживяха: Петя Дикова доведе зет на родителите си! (виж кой е той и защо Сашо Диков е в ступор - МНОГО СНИМКИ)

Петя Дикова най-после си намери сериозен приятел и дори заживяха заедно!

Сладураната Петя Дикова направи най-неочаквания коледен подарък на родителите си. Доведе им зет. В момента, в който вече нито Сашо Диков, нито Аня Пенчева очакваха това чудо да се случи, щерка им ги хвърли в джаза. Пипи не само е сериозно хлътнала, но и вече живее под един покрив с любимия си. А той никак не е непознат на обществеността у нас. Става дума за младия писател Августин Господинов, чието истинско име е Илиян Любомиров.

Преди дни в предаването си, Петя Дикова се реши и призна, че половинката й се казва Илиян. И да - бил от интелигенцията. Не се знае още къде и кога любовта е почукала на вратата им, но е факт, че по днешната мода, Пипи е по-голяма от гаджето си.

Е, разликата им е поносима - само шест години, а не като при Десислава и Благой Найденов. Сашо Диков обаче останал в ступор от бъдещия си зет и отказвал да го приеме. Причините за това са две. Първата е, че журналистът не вярвал на така наречените творци у нас, които почти винаги имат една обща черта. И това е егоизъм и нарцисизъм. Той не искал неговата Пипи да е притурка към някой, който ще е зает единствено със собствените си амбиции и настроения. Втората причина са стари интервюта на Августин Господинов, в които той открито признава, че си пада по по-възрастни и пухкави женички. А и до този момент поне не е ясно дали е имал наистина сериозна и продължителна връзка. "Какво е това - пълнички, дъртички. Този човека ли гледа или си разнообразява живота. Да не мисли, че като е с дъщеря ми, ще намаже от връзките и познанствата й", беснеел Диков, разкриват близки до обкръжението му източници. Засега обаче проявявал търпение и оставял Петя Дикова сама да гледа, да пробва, да изпитва половинката си. Като единственото му условие било да не избързва със сватбата и да не му натресе бебе още на първите месеци от връзката си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.