Драго Драганов: Пред очите ми хора са сваляли и над 30 кг. по този начин! Диетите и режимите са пълна заблуда (+ снимки)

https://goreshto.net/novini/drago-draganov-pred-ochite-mi-hora-sa-svalyali-i-nad-30-kg-po-tozi-nachin-dietite-i-rezhimite-sa-palna-zabluda-snimki/50294 Goreshto.net
Драго Драганов: Пред очите ми хора са сваляли и над 30 кг. по този начин! Диетите и режимите са пълна заблуда (+ снимки)

Драго Драганов сподели в интервю начина, по който успява в отслабването!

Драго Драганов или Драго Чая, както още го наричат мнозина, от доста време е победител в битката за отслабване. Всички го помним навремето като чаровен и симпатичен пухкавелко с бузки. Е, тази визия отдавна е в миналото като спомен за нея има само по старите му снимки. Първото значително отслабване на Драганов беше преди няколко години, когато той буквално се стопи. И си призна, че го е постигнал, благодарение на зверски глад. Диети, в които храната е с количество като за врабче, при това само на определени продукти. Това обаче си каза думата и в един момент Драго Драганов отново започна да качва килограми. Той обаче не се оставил да наедрее дотам, че да сменя гардероба. А се заинтересувал и научил единствения правилен начин за отслабване. Този начин действа при абсолютно всички хора. Без значение от възрастта, пола, наднорменото тегло и дори съпровождащи заболявания. Резултатът е значително бърз, видим и най-вече, без ужасяващия йо-йо ефект. "Става дума за кръвни тестове, които аз вече си правя дори два пъти в годината. Лесно и бързо е, а тези тестове ти показват към кои храни имаш поносимост и към кои не. Достатъчно е да изключиш непоносимите за теб храни от менюто си и не усещаш кога си намалил размера на дрехите", обяснява водещият. Работата е там, че човек периодично трябва да се проверява чрез тези тестове, защото нещата се менят. Ако преди шест месеца например си имал непоносимост към млечни продукти, то днес вече може да не преработваш добре други храни. А да нямаш проблем с млечните. "Оказа се, че нямам никакъв проблем с усвояването на пектина, затова и нон-стоп си хрупам ябълки. Пия само малко вино и ям пресни зеленчуци на корем. Шоколад не близвам, защото към днешна дата не мога да го усвоявам. Лесно е и препоръчвам този начин за отслабване и здраве на всички", коментира Драго Чая.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.