Драма: Дизайнерката Евгения Борисова не е на себе си! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/drama-dizaynerkata-evgeniya-borisova-ne-e-na-sebe-si-oshte-podrobnosti/50844 Goreshto.net
Драма: Дизайнерката Евгения Борисова не е на себе си! (още подробности)

Евгения Борисова е съсипана напълно след изчезването на Бери!

Дизайнерката Евгения Борисова не е на себе си след като преди два дни любимото й кученце Бери беше изгубено в района на Бояна. Тя не спира да моли всички да го потърсят и ако го открият да й го върнат. А тази сутрин изля болката си с този пост:

"Тази нощ си спал сам. Далеч от мен и изплашен. Дано си жив и нищо лошо не ти се е случило. Дано някой човек те е приютил и независимо, че в теб се влюбват всички в момента в който те докоснат, този човек нека намери сили и душа да те върне при мен.

Защото аз страдам и не мога да си представя, че няма да те видя повече да ме посрещаш в къщи и да лягаш с мен на дивана. Нито домът ми нито ежедневието ще са същите ако те няма. Толкова много хора споделиха. Цяла София, че и от други градове знаят, че те търся, а само този при който си в момента не знае. Паричното възнаграждение ще е голямо ако върнете в къщи Бери. Ако това не се случи ще боли, боли, боли и ще остане спомен, такава е била волята Божия. Моля ви не ме съдете, че има толкова болка и несправедливост по света и хората се разделят с близки хора, възрастни страдат, деца боледуват,а аз плача за кучето си. Крайно време е да разберем, че тъгата не пита за кого да те боли. Всеки по различен начин приема нещата и събитията и има хора като мен, които приемат животните по особено близък начин. Просто не мога да обясня как се обича и страда за домашно животно ако нямате такова. То е духът в къщата, то е онази част от теб без която не си цял, то е усмивката когато си тъжен, то е утехата когато целият свят не го е грижа за теб, то е с теб независимо от мнението на всички други. Просто защото то е самата чиста ЛЮБОВ от която имаш нужда за да си пълноценен човек!", тъгува Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.