Драма: Ето какво съсипа Йоана Захариева! (ВИЖ СНИМКИТЕ!!!)

https://goreshto.net/novini/drama-eto-kakvo-sasipa-yoana-zaharieva-vizh-snimkite/49640 Goreshto.net
Драма: Ето какво съсипа Йоана Захариева! (ВИЖ СНИМКИТЕ!!!)

Певицата и бивша участничка във Вип Брадър Йоана Захариева е разбита!

Йоана Захариева или Йоко, както сама се прекръсти по време на участието си в миналия Вип Брадър, е тотално съсипана. Певицата не е на себе си, раздирана от лична драма - бившият й съпруг Ясен Козев се ожени за водещата от радиото Гери Турийска.

Из светските среди на столицата отдавна се знае, че въпреки развода си, Йоана Захариева още силно обича Явор Козев и винаги е хранила надежди, че ще се съберат отново. Още повече, че бившият й партньор не спираше да й оказва подкрепата си във всички трудни моменти и продължаваше да бъде най-верния й другар.

[caption id="attachment_6619" align="alignright" width="300"]Йоана Захариева Йоана Захариева е разбита от сватбата на бившия си[/caption]

Е, поне досега, защото вниманието му вече е предназначено за новата му любов в лицето на Гери Турийска. И макар Йоана Захариева да се прави, че им желае щастие, тя вътрешно се самоизяжда, коментират близки до Йоко.

Самата Йоана Захариева показа това твърде ясно с коментара си до медиите, в които уж пожелава щастие и страстни нощи на младото семейство, но и хапливо подмята, че иска до себе си истински човек, а не хора, чието единствено желание е да се показват по медиите и да правят сензации от личния си живот.

"Какво говори това - Йоана просто завижда. Тя говори за някакъв въображаем "неин човек", с когото била близка и страшно обичала, но до момента поне никой не го е виждал. Все повече подозираме, че този мъж е просто фантом и реално не съществува. Йоана първо трябва да промени характера си и тогава да търси любовта", шушукат из столицата.

[caption id="attachment_6621" align="aligncenter" width="300"]Гери Турийска и Ясен Козев са лудо влюбени Гери Турийска и Ясен Козев са лудо влюбени[/caption]

Припомняме, че Йоана Захариева бе яко хлътнала по бизнесмена Пламен Медаров в Къщата на Вип Брадър, но и той избяга от нея като ужилен, когато я опозна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.