Две нови училища в район “Илинден” ще посрещат деца и учители догодина

Кметът Иван Божилов, заедно с първокласниците и техните родители посадиха дръвчета като символ на знанието

https://goreshto.net/novini/dve-novi-uchilishta-v-rayon-ilinden-shte-posreshtat-deca-i-uchiteli-dogodina/116603 Goreshto.net
Две нови училища в район “Илинден” ще посрещат деца и учители догодина

Кметът Иван Божилов, заедно с първокласниците и техните родители посадиха дръвчета като символ на знанието

“Нова учебна година в нова сграда!” С тази новина кметът на район Илинден зарадва днес ученици и преподаватели  от 33 ЕГ "Света София", 43 ОУ “Христо Смирненски” и 45 ОУ "Константин Величков", видя наш репортер.

 

“С директора г-жа Стоименка Димитрова се надяваме, че днешния ден ще бъде последният 15-ти септември, в който възпитаниците на 33-та гимназия и 45 ОУ "Константин Величков" - гр. София ще делят общи класни стаи. Нов етаж за най-големите ученици ще има и в 43 ОУ "Христо Смирненски", сподели надеждите си кметът.

 

След като администрацията на район “Илинден” възстанови т.нар. бивше военно окръжие, както е по-известна малката сграда на училището, дойде редът и на другата част от школото.

 

“За мен бе удоволствие днес, заедно с първокласници и техните родители да посадим и по едно дърво - символ на знанието във всеки училищен двор. Започнахме с децата от 3-то СОУ " Марин Дринов" гр. София”.

 

С този символичен подарък към училищата Иван Божилов пое ангажимент, че на територията на район Илинден повече няма да има нито едно затворено или нереновирано учебно заведение!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.