Дядо Ральо от с. Кости: Откриха ми 5 см. увеличен черен дроб! След 3 седмици с отварата намаля с 2 см. (ето рецептата)

https://goreshto.net/novini/dyado-ralyo-ot-s-kosti-otkriha-mi-5-sm-uvelichen-cheren-drob-sled-3-sedmici-s-otvarata-namalya-s-2-sm-eto-receptata/49730 Goreshto.net
Дядо Ральо от с. Кости: Откриха ми 5 см. увеличен черен дроб! След 3 седмици с отварата намаля с 2 см. (ето рецептата)

92-годишният дядо Ральо от село Кости продължава да се държи, благодарение на своя приятел!

Той е на преклонните 92 години. От село Кости е и всички го знаят просто като дядо Ральо. Възрастният човек даде своята рецепта за пречистване на черния дроб. Която го спасила и благодарение на която още се държи (чука на дърво). Всъщност рецептата не е негово откритие, а на приятел. Който страдал от цироза. Преди няколко години лекари открили на дядо Ральо увеличение на черния дроб с около 5 см. Дали му рецепта за лекарство, но то било твърде скъпо. Отишъл до аптеката, погледнал цената и се отказал. Сетил се обаче за своя стар приятел, който бил изписан от болницата в Бургас след лечение на цироза. Той му дал рецепта за отвара, с която години наред се радвал на крепко здраве и нормален живот.

"Реших, че няма какво да губя и взех, че я направих. Какво да ви кажа - след три седмици прием пак отидох на лекар и там ми казаха, че увеличението на черния ми дроб е намаляло с 2 см. Продължих и се излекувах напълно. От тогава си я правя тази отвара, а рецептата пазя като очите си в скрина. Стар съм вече и може да я забравя", разказва дядо Ральо.

За тази отвара трябвали една чаша или 250 грама метлено семе (Sorghum) и четири литра вода - само това. Метленото семе, което още се среща като метлина, мътлар, татар, сорго, се поставя в тези четири литра вода и се оставя да заври. След като заври, котлонът се намалява на бавен огън и се оставя да къкри около десетина минутки. После отварата трябва да престои 12 часа, да се прецеди и се пази в хладилника. Препоръчва се цялото това направено количество да се изпие в рамките на едно денонощие или 24 часа. Според дядо Ральо ако имате тежки проблеми, това се прави и се пие цял месец, а после се почива един месец. Количеството е достатъчно, така че просто го приемате като вода през деня. "Не пиете обикновена вода, не пиете чайове или кафета. Пиете си отварата, тя не е лоша на вкус и се свиква. Може да си правите и профилактика пролет и есен. Действа отлично", гарантира човекът. [caption id="attachment_7738" align="alignright" width="261"] Отварата на дядо Ральо прави чудеса за черния дроб[/caption] И допълва да не се тревожим ако цветът на екскрементите ни се промени по време на приема. То е, защото се изхвърлят всички токсини и нечистотии от организма ни. "На 200 души съм давал този бабин илач и още ми се обаждах хора, за да ми благодарят. Обаждат ми се и такива, които вече заминаха да работят в чужбина. Радвам се, че съм помогнал", казва Ральо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.