Джуди Халваджиян хвърли бомбата: Разкритията му шокираха всички! (ВИЖ ТУК)

https://goreshto.net/novini/dzhudi-halvadzhiyan-hvarli-bombata-razkritiyata-mu-shokiraha-vsichki-vizh-tuk/49982 Goreshto.net
Джуди Халваджиян хвърли бомбата: Разкритията му шокираха всички! (ВИЖ ТУК)

Джуди Халваджиян разкри неща, за които не бяхме подозирали!

Братът на Маги Халваджиян - Джуди Халваджиян е не по-малко работлив и успешен от него. Както знаем, култовото предаване "Господари на ефира" е негово и жъне успехи вече години наред. Дни преди старта на новия сезон на "Господарите" Джуди Халваджиян даде интервю за известно столично списание. В което буквално хвърли бомбата с разкрития за Мария Игнатова и Димитър Рачков, както и за трите кукли адреналинките. Джуди призна, че е подозирал за раздялата на Мария и Рачков, много преди те действително да решат да скъсат. "На практика аз ги събрах навремето и връзката им премина пред очите ми. В последно време се усещаше, че нещата помежду им не вървят и знаех, че е само въпрос на време да си го признаят", казва Халваджиян. Той не се наема да разкрива причината за тази раздяла, но твърди, че любовта има навика не само да идва, но и да си тръгва неочаквано. Въпреки всичко Мария и Рачков остават в екипа на предаването, но няма да водят заедно. Напрежението помежду им може да се усети от зрителите и това ще навреди на рейтинга. Другата новина, с която Джуди Халваджиян шашна всички, е свързана с трите адреналинки. В последно време се зашушука, че Димитър Рачков има връзка с една от тях. Братът на Маги Халваджиян заяви, че не може да се закълне, че това не е истина. Но определено не вярва на подобен род жълтини. И разтърси с разкрието, че преди да започнат работа в "Господари на ефира", всички адреналинки трябвало да подпишат договор. В който изрично се забранява да влизат в лични отношения не само с ръководството и водещите, но и с всички членове на екипа. "А, честито! Как сега тези момиченца ще си уредят живота с чичко паричковци?! Че нали това им е основният стимул на повечето като драпат към предаването и Нова телевизия", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.