Единствено на планетата: Родно светилище от преди 9000 години лекува и зарежда! (ето къде се намира то)

https://goreshto.net/novini/edinstveno-na-planetata-rodno-svetilishte-ot-predi-9000-godini-lekuva-i-zarezhda-eto-kade-se-namira-to/49723 Goreshto.net
Единствено на планетата: Родно светилище от преди 9000 години лекува и зарежда! (ето къде се намира то)

Това родно светилище датира от VII- VI в. пр. Хр. и доказано въздейства на посетителите!

Единствено на планетата. Така започват разказа си учените за древното родно светилище, познато още с името Кромлех. То датира от от VII- VI в. пр. Хр., де факто повече от 9000 години. Наричат го още и българския Стоунхендж, защото е свързано с цялостната енергийна решетка не само на страната ни, но и на цялата земя, обясняват експертите. Местоположението му е в село Долни Главанак и е едно от най-древните тракийски светилища, открити у нас. Село Долни Главанак се намира в Източните Родопи, съвсем малко преди град Маджарово. На същото място се пресичат пътищата към Харманли и Хасково. Непременно трябва да посетите това енергийно чудо, което лекува и зарежда с неописуема енергия. В това се кълнат всички, които вече са били на Кромлех и са усетили реално цялата сила и чудотворност на мястото. Едно обаче е задължително и всички съветват да го изпълните. Когато отидете на българския Стоунхендж, непременно го направете с чисти помисли и положителна енергия. Негативните емоции ще ви изиграят лоша шега на този древен култов комплекс. Дори и да имате проблем (от каквото и да е естество), трябва да отидете на мястото с вярата и идеята, че той ще бъде разрешен.

"Имах чувството, че си говоря с Вселената там. Не знам какво се случи, но беше много странно. Никога не съм усещала нещо подобно и не мога да го изразя с думи. Най-доброто описание, може би, е това, че сякаш се слях с висша сила. И наистина седмици по-късно проблемите ми се решиха", разказва Малина Стоянова от Бургас.

Освен на феноменалното тракийско светилище, посетителите се възхищават и на чистата девствена природа около Кромлех. Тя сякаш още не е докосната от цивилизацията и има неописуемо излъчване. Комплексът край село Долни Главанак представлява магически съоръжения от побити вертикално каменни блокове. Там в това заградено пространство, в древността са се провеждали окултните ритуали. Множество посетители се кълнат, че след посещението на родния Стоунхендж имунната им система се е засилила осезаемо. И са убедени, че именно светилището е допринесло за това. Открито през 1998-ма година то доказва, че по нашите земи действително са се случвали безброй неща, а историята им е повече от богата. Трябва да се гордеем с това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.