Ексклузивно! Борисов: Като похваля, че сме успели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се обиждат и ме опровергават! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-borisov-kato-pohvalya-che-sme-uspeli-da-svarshim-neshto-za-9-meseca-ot-pp-db-se-obizhdat-i-me-oprovergavat-video-2/130821 Goreshto.net
Ексклузивно! Борисов: Като похваля, че сме успели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се обиждат и ме опровергават! (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от партията са готови за избори. "Ние винаги сме готови, толкова пъти минахме през това", посочи той в кулоарите на парламента. 

 

"Като похваля, че сме успели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се обиждат и излизат да ме опровергават. Нали досега всичко беше общо - правителството общо, парламентарната група обща, успехите общи", заяви още Борисов по повод отношенията им с доскорошните партньори в сглобката. 

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.