Ексклузивно! Борисов: Не се меся в разговорите за служебен кабинет! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-borisov-ne-se-mesya-v-razgovorite-za-sluzheben-kabinet-video-2/130751 Goreshto.net
Ексклузивно! Борисов: Не се меся в разговорите за служебен кабинет! (ВИДЕО)

“Не се меся в разговорите за служебен кабинет на Главчев. До този момент не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

 

"Президентът е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза, това е негов избор и ние го приемаме", каза още Бойко Борисов за избора на Димитър Главчев за кандидат за служебен премиер.

 

Припомняме, че на 29-и март държавният глава Румен Радев определи председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен премиер. Ден по-късно президентът му възложи в рамките на седем дни да предложи състав на правителство. Главчев заяви, че ще предложи състав на правителство, равно отдалечен от всички политически сили.

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ за ситуацията, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.