Ексклузивно! Борисов: Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-borisov-paskal-dokato-sme-bili-nie-se-krieshe-v-chuzhbina-video-2/131508 Goreshto.net
Ексклузивно! Борисов: Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина! (ВИДЕО)

„Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина!“. Това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той отрече да го е познавал, но каза, че знае кой е.

 

„Питате ме кой прави чадър на митниците и контрабандата. От опита ми като главен секретар ще ви кажа: обменът отива при главния секретар. Не отива при портиера“, подчерта Борисов.

 

Той коментира и последната социология, според която преднината на ГЕРБ пред ПП/ДБ е 8%.

 

„Много хора, които видяха как колегите се възползваха от властта, това им е повлияло. Не на всички, но на много“, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.

 

„Георги Гвоздейков е учредител на ПП, беше им знаме, символ. Безспорно честен човек е, така всички ще са спокойни“, подчерта Борисов.

 

„Имаме доверие на хората, които честно са си вършили работата”, каза той и добави: „В щаба за изборите, мисля, че всички ще приветстват решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да се проведат едни честни и демократични избори“.

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.