Ексклузивно! Борисов: Правителството, което ще предложим ще е изцяло на ГЕРБ! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-borisov-pravitelstvoto-koeto-shte-predlozhim-shte-e-izcyalo-na-gerb-video-2/136795 Goreshto.net
Ексклузивно! Борисов: Правителството, което ще предложим ще е изцяло на ГЕРБ! (ВИДЕО)

“Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство. Това правителство ще бъде изцяло на ГЕРБ.” Това съобщи в кулоарите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

“Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ“, допълни той.

Борисов отговори и защо е под засилена охрана:

 

“Има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха,” коментира той и заяви, че се надява ДАНС, МВР, НСО да вземат някакви мерки.

 

“Плашен съм много пъти с реални заплахи,” отбеляза лидерът на ГЕРБ.

 

Какво още каза Борисов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.