Ексклузивно: Емилия и Жорж Башур се разделят! Тя грохна, тръгна на психолог (още подробности)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-emiliya-i-zhorzh-bashur-se-razdelyat-tya-grohna-tragna-na-psiholog-oshte-podrobnosti/50412 Goreshto.net
Ексклузивно: Емилия и Жорж Башур се разделят! Тя грохна, тръгна на психолог (още подробности)

Емилия и Жорж Башур преживяха най-голямата трагедия заедно и това им се отрази!

Мъчителните дни за поп фолк дивата Емилия продължават. Певицата става все по-зле след трагедията със сина на любимия си Жорж Башур. Припомняме, че зверска катастрофа отне живота на 19-годишния Феди Башур на АМ Тракия. Колата, която шофираше момчето и която попадна в аквапланинг, е подарък на Емилия от годеника й. Вече седмици наред изпълнителката не можела да си прости и смятала, че вината за нещастието е изцяло нейна. Тя се обвинявала за това, че е позволила на Феди да управлява. И не можела дори въздух да си поеме при мисълта, че с Жорж също са можели да загинат, а децата й да останат сами. Това съобщиха близки до Емилия пред вестник "Уикенд". След цялата тази агония, бившата жена на Коко Динев все повече вярвала, че с Жорж Башур трябва да се разделят. И, че злополуката е знак от съдбата, че не трябва да бъдат заедно.

"Самата тя така се промени, че Жорж се чуди дали е добре с главата. Започна да се пита дали не е психично болна. Еми постоянно ръси около себе си със светена вода, прекъдява с тамян, кръсти се за цяло и нещяло... Изобщо не е същият човек, който беше. В очите й се чете страх, подозрение и ужас", разкриват източниците, пише "Уикенд".

Всъщност повечето от близките и познатите на Емилия и Жорж Башур още след катастрофата заподозряха, че връзката им е обречена. Двамата се готвеха за сватба, но гибелта на Феди Башур винаги ще тежи на отношенията им. Макар че, реално погледнато, нито един от тях няма вина за случилото се. Емилия и Жорж се отдръпнали и отчуждили силно един от друг, а певицата грохнала напълно. Тя е започнала да посещава психолог в столицата, който да й помогне с появилите се отново паник атаки. Последните били много чести и силни, и не давали мира на пайнерката. Приятелите на Емилия много се тревожат за нея и психическото й равновесие. И се надяват да се случи чудо, та поне да не изгуби голямата любов в живота си. "Да, малко хора биха могли да преодолеят подобна трагедия и да останат заедно и влюбени. За това се иска не само сила, но най-вече истински чувства. Може би това ще е един вид проверка за любовта им. Много тежка, но все пак проверка", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.