Ексклузивно: Каката на Бойко Борисов разтърси България с изповедта си! (ето какво разкри Красимира Иванова)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-kakata-na-boyko-borisov-raztarsi-balgariya-s-izpovedta-si-eto-kakvo-razkri-krasimira-ivanova/50191 Goreshto.net
Ексклузивно: Каката на Бойко Борисов разтърси България с изповедта си! (ето какво разкри Красимира Иванова)

Каката на Бойко Борисов - Красимира Иванова направи разтърсващо признание!

Д-р Красимира Иванова не е просто каката на Бойко Борисов, а и добър и уважаван лекар. В живота си се е срещала с много радости, но и много мъка. Като най-голямата от тях е лична. А именно страшната вест за болестта й, която едва не я сломи.

Пред Нова телевизия сестрата на Бойко Борисов направи разтърсваща изповед за всичко, което е преживяла. И ада, през който е минала. Интервюто с нея беше по повод на мораториума за новите лекарства. Които, според Красимира Иванова задължително трябва да бъдат поети от Касата.

"Убедена съм, че Касата трябва да заплаща за всички иновативни лекарства и лечения за тежко болните хора. Това е единственото правилно нещо за пациентите, които са здравно осигурени. Цели 35 години аз съм си плащала и плащам своите осигуровки. И затова смятам, че Касата е длъжна да ми помогне при нужда. Каквато имах преди пет години", разкрива с болка в гласа д-р Иванова. Припомняме, че на нея й беше поставена диагнозата тумор в мозъка и за огромно щастие, тя успя да премине през тази битка с успех. Победата й обаче е пропита с много мъка, с кошмарни дни и нощи, в които ходела с кърпички, нямала коса и плачела денонощно. "На никого не пожелавам това. Моето семейство е преминало през толкова много мъка, че понякога се питам с какво сме го заслужили. Но такъв е животът и човек никога не трябва да спира да вярва и да се бори", заяви каката на Бойко Борисов. Тя припомни, че родителката им си е отишла именно от рак, а баща им се е споминал от Хепатит С, с който е бил заразен. "За щастие на мен не ми се наложи да плащам за иновативно лечение, тъй като имах късмета туморът да не е страшен. Дори днес обаче, когато отивам на профилактичен преглед, треперя от страх да не се върне болестта", споделя Красимира Иванова. Тя разкри, че вчера се е видяла с Бойко и сина си, но тримата са си говорили за семейни неща и внучетата. У дома не засягали политически теми и не смятат, че мораториума трябва да се политизира.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.