Ексклузивно! Корнелия Нинова за великденските добавки: Предлагаме по 100 лева до минималната пенсия и по 50 лева над нея! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-korneliya-ninova-za-velikdenskite-dobavki-predlagame-po-100-leva-do-minimalnata-pensiya-i-po-50-leva-nad-neya-video-2/130946 Goreshto.net
Ексклузивно! Корнелия Нинова за великденските добавки: Предлагаме по 100 лева до минималната пенсия и по 50 лева над нея! (ВИДЕО)

“Разговаряхме и с колегите от другите групи да има работещ вариант. Важно е да помогнем на пенсионерите и да възстановим великденските добавки”.

 

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на парламента. Тя допълни, че ще предложат на всички пенсионери до минималната пенсия по 100 лв., а над минималната пенсия – по 50 лв. за всички.

 

"Целта ни е да помогнем на всички пенсионери, но да бъде справедливо. Предлагаме парите за това да се осигурят чрез трансфер от държавния бюджет към бюджета на ДОО, тъй като в ДОО ги няма като резерв тези пари. Ще говорим с всички парламентарни групи. Не трябва разправиите им да се отразят върху възрастните хора", категорична е червената лидерка.

 

Какво още каза лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.