Ексклузивно! Нинова: Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-ninova-prie-se-edno-polovinchato-i-nespravedlivo-reshenie-za-pensionerite-video-2/131511 Goreshto.net
Ексклузивно! Нинова: Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите! (ВИДЕО)

“Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като стана ясно, че парламентът е решил окончателно - великденски добавки ще има за пенсионерите под линията на бедност. Те ще бъдат под формата на еднократна помощ от 100 лева. 

 

"Възрастните хора имат нужда от подкрепа по време на празниците. Те са несправедливо ощетени от грешки в пенсионната система. Трябва да се използва всякаква възможност, за да бъдат компенсирани", каза тя. 

 

Припомняме, че от БСП предложиха по 100 лева за пенсионерите под линията на бедност и по 50 лева за останалите. 

 

По думите й това, че няма да се дадат по 50 лв. на всички пенсионери е грешка, с която се ощетяват близо 1.5 млн. български пенсионери. 

 

Какво още каза Корнелия Нинова, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.