Ексклузивно! Първи коментар на новия председател на СОС Цветомир Петров!

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-parvi-komentar-na-noviya-predsedatel-na-sos-cvetomir-petrov-4/126989 Goreshto.net
Ексклузивно! Първи коментар на новия председател на СОС Цветомир Петров!

“Колегите днес показаха, че разумът е по-важен от политическото говорене”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков на извънреден брифинг новоизбраният председател на СОС Цветомир Петров.

 

“Осъзнавам отговорността, която се стоварва на раменете ми и че в този общински съвет ще бъде трудно, но трудни решения трябва да се вземат. Да се надяваме, че ще покажем най-доброто от себе си през следващите шест месеца”, допълни Петров.

 

Той се въздържа да отговори на въпроса на журналиста Анелия Дулева възможни ли са нови, извънредни местни избори на фона на регистрираните от съда несъответствия в изборните протоколи, липсващи флашки и съмненията за откровени манипулации на вота.

 

Какво още каза новоизбраният председател на СОС, гледайте ексклузивно в репортажа на “Свободно слово”.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.