Ексклузивно! Росен Желязков с реакция към Нинова: Четете внимателно! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-rosen-zhelyazkov-s-reakciya-kam-ninova-chetete-vnimatelno-video-2/132027 Goreshto.net
Ексклузивно! Росен Желязков с реакция към Нинова: Четете внимателно! (ВИДЕО)

“Не знам кой ми иска оставката. Има си ред. Една трета от депутатите трябва да я поискат, внася се в зала и се гласува“.

 

Това каза председателят на парламента Росен Желязков след като от БСП поискаха неговата оставка и казаха, че има забрана да се допускат външни хора до парламентарните зали.

 

Желязков призова Корнелия Нинова да прочете внимателно каква точно е забраната.

 

„Надявам се Корнелия Нинова отново да прочете текста, който е изменен. Депутатите няма да могат да провеждат събития за предизборни мероприятия”, каза още той.

 

„Нинова ви е запознала с едно изменение в правилата. Единствената разлика е, че се ограничава възможността на отделен народен представител в рамките на предизборната кампания да прави отделни срещи и да използва сградата на Народното събрание“,

 

Желязков бе категоричен, че не се забраняват срещи с журналисти.

 

„Представете си 240 народни представители да използват сградите на НС за предизборни кампании”, възмути се той.

 

Какво още каза председателят на парламента Росен Желязков, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.