Ексклузивно! "Възраждане" с акция за оставката на Росен Желязков! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-vazrazhdane-s-akciya-za-ostavkata-na-rosen-zhelyazkov-video-2/132404 Goreshto.net
Ексклузивно! "Възраждане" с акция за оставката на Росен Желязков! (ВИДЕО)

"Възраждане" започват консултации с останалите партии, за да искат заедно оставката на Росен Желязков

 

Костадин Костадинов сподели в кулоарите на парламента, че партията е възмутена от председателя на НС, защото днес не е позволил почитането в зала на арменския геноцид. А когато депутати спонтанно станали за почитта, той останал седнал на мястото си.

 

Костадинов не приема мотива, че не било кръгла годишнина и даде за пример как се почита другия голям геноцид- над евреите. Костадинов дори ще разговаря с ПП-ДБ, които преди време също поискаха оставката на Желязков, но остава скептичен, че сега ще се подпишат под искането на опозицията.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.