Ексклузивно: Жители на Луково с разкрития за Росен Ангелов! (нови данни за касапина от Нови Искър)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-zhiteli-na-lukovo-s-razkritiya-za-rosen-angelov-novi-danni-za-kasapina-ot-novi-iskar/50232 Goreshto.net
Ексклузивно: Жители на Луково с разкрития за Росен Ангелов! (нови данни за касапина от Нови Искър)

Нови разкрития за касапина от Нови Искър - Росен Ангелов!

Нови разкрития за Росен Ангелов или Горския човек, както нарекоха касапина от Нови Искър, дадоха жители на Луково. Местни хора от селото са убедени, че въпросният се укрива в гората. Която познавал като петте си пръста. Нещо повече - Росен Ангелов и преди време много рядко слизал в самото село. Но бил така хитър и "омайващ", че винаги успявал да си хване по някоя жена. Хем за любовница, хем да му върши работа и да му помага в препитанието. "Общо взето винаги се насочваше към самотни жени. Такива без силно рамо до себе си, а и без деца наоколо. Привличаше ги и ги водеше по вилите нагоре. А освен, че му задоволяваха страстите, те му и пазаруваха от магазина, обгрижваха го", разкриват жители от селото. Затова и не са учудени, че килърът от Нови Искър може да е имал връзка с Кети Кюхова, тъй като през него минали дузина, че и повече дами. Горския човек не общувал с местните и цели осем години успявал да оцелее из горите. "Нагоре по гората има вили, някои от тях отдавна пустеят. Очевидно там е водил любовниците си, няма как да ги кара да седят по поляните заедно с него. А, когато е нямал жена до себе си, е искал помощ от местни хора. Дава някой лев на бедните или върши строителна работа на други. А те пък, от своя страна, му пазаруват и му изпълняват дребни услуги после", говорят хората от Луково. Много от тях обаче се боят, че и днес, когато Ангелов се укрива в горите, това няма да е за дълго. Щели да му свършат провизиите и да има нужда от храна или лекарства. Което неизбежно ще го подтикне да слезе до селото. "Само че като знае, че е издирван от цяла България, ще е наплашен и озлобен. Нищо чудно да нахлуе в някоя къща и да направи поразия. Не дай си Боже да посегне и на други невинни жертви", кръстят се изплашените хора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.