Елен Колева разтърси с послание във време на извънредно положение!

https://goreshto.net/novini/elen-koleva-raztarsi-s-poslanie-vav-vreme-na-izvanredno-polozhenie/51167 Goreshto.net
Елен Колева разтърси с послание във време на извънредно положение!

Елен Колева взриви с послание в социалната мрежа!

Актрисата Елен Колева, която само преди дни бе една от първите, противопоставили се на извънредните мерки, сега явно е променила мисленето си. Ето с какво послание разтърси мрежата преди минути:

"Като прочета статус “ Хора единственото, което се иска от нас е да останем в къщи!”... Разбирам,че тези мои познати все още не осъзнават посланието на ставащото! Гледа се на повърхността! Ами не!!!

Не се изисква само това от нас. Изисква се много повече. Ние сами се докарахме до тук, защото се замозабравихме във фалша, токсичността, илюзията, че ние сме господарите на света! Но света ще продължи и след нас! Няма никакво значение вече кой ти е братовчед, каква марка чанта носиш, каква кола караш, или директор на какво си! Сега вече Всички ще сме равни пред Бога..! Света се изроди до неузнаваемост и сега се налага да бъде прочистен! Няма да се спасите като закупите последното Витам С или последната ролка тоалетна хартия, стоейки у дома, наливайки се със същия алкохол, който консумирате навън или същите субстанции, които се предлагат по клубовете! Парите няма да ви спасят, защото и те ще свършат!!! Сега повече от всякога е нужно да се изправим сами срещу себе си и да бъдем честни! Няма кой да ни каже Евала и да сме големи пичове! Трансформация на съзнанието е нужна, повдигане на вибрацията, събуждане на сетивата и изучаване на Всекенските закони! Защото освен терикатски, съществуват и вселенски, а с тях не можеш да се “гавриш” твърдя това от сериозен личен опит! Във всяка криза има и положителна страна, нооо тя няма да се хареса на мнозина! Външното, жълтото, фалшивито ще изчезне! Целия цирк който се разиграва в последните години в тази държава ще преустанови работа! Просто защото на никой няма да му пука” Кой с кого и къде” когато близки умират или когато нямаш пари за храна! Събудете душите си, започнете да търсите Истината в себе си и знайте, че помагайки на друг, ти помагаш на себе си! Отделената клетка умира , но организма ще продължи и без нея! Казано е : “ Последните ще станат първи” твърде вероятно е това да се случи! Ако трябва да останете тук, защото има смисъл в имането Ви и косъм няма да падне от главата ви!!! НО ако продължавате със злоба, лошотия, насилие и токсичност, тогава оправяйте се! ТАЗИ ПЛАНЕТА НЕ МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ ПОВЕЧЕ МРЪСОТИЯ!", заяви Елен Колева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.