Емануела: Ммм... снощи беше много горещо /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/emanuela-mmm-snoshti-beshe-mnogo-goreshto-snimki/49244 Goreshto.net
Емануела: Ммм... снощи беше много горещо /СНИМКИ/

Емануела разлюла столицата с див купон в нощен клуб! Певицата показа какво значи да бъдеш обичан и същевременно да веселиш народа!

Несравнимата Емануела разтърси нощния столичен The Cotton Club, където изпълни невероятни свои песни, видя Goreshto.net. Това се случи в неделя вечерта, а вчера навръх Националния празник фолк дивата призна във Facebook, че снощи е било много горещо. Красавицата дори леко се заигра със своите почитатели с думите, че някои в заведението са останали само по копчета.

Емануела винаги е била сред певиците, които събират най-много хора на свои участия. Това е практика вече от години, защото хубавицата има наистина многобройни фенове и това се вижда от снимките.

[caption id="attachment_3624" align="aligncenter" width="300"]Емануела отново вдигна тълпа от хора на крака Емануела отново вдигна тълпа от хора на крака[/caption] [caption id="attachment_3625" align="aligncenter" width="300"]Купонът е наистина див, защото Емануела е там Купонът е наистина див, защото Емануела е там[/caption]

Наскоро Емануела вдигна на крака и Пловдив. Сега в поредна нейна "жертва" се превърна столицата София. Красавицата продължава да превзема град след град със своя чар и небесна красота. Вече не остана място, където Еми да не е обичана.

[caption id="attachment_3626" align="aligncenter" width="300"]Вижте само как публиката я обожава Вижте само как публиката я обожава[/caption] [caption id="attachment_3628" align="aligncenter" width="300"]Емануела се вихри пред жадните мъжки погледи Емануела се вихри пред жадните мъжки погледи[/caption] [caption id="attachment_3631" align="aligncenter" width="300"]Топ красавицата Емануела се забавлява сред свои фенове Топ красавицата Емануела се забавлява сред свои фенове[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.