Емил Каменов е съсипан след новината за Гери...

https://goreshto.net/novini/emil-kamenov-e-sasipan-sled-novinata-za-geri-2/49414 Goreshto.net
Емил Каменов е съсипан след новината за Гери...

Емил Каменов разкри, че е бил влюбен в Гергана по време на "Къртицата" и може би още е...

Болка... Това изпитва Емил Каменов в момента, след като разбра, че Гергана вече е обвързана. Новината гръмна буквално преди часове, като самата Гери намекна във Facebook дори за сватба, писа Kliuki.bg. По същото време Емо Каменов гостуваше в "Усещане за жена", където сподели, че наистина е бил влюбен в Гергана по време на престоя им в Базата, видя Goreshto.net. Той не отрече, че може би още я обича, но е приел да бъдат само приятели.

[caption id="attachment_4948" align="alignright" width="300"]Емил каменов обича красивата Гергана, но никога няма да я има... Емил каменов обича красивата Гергана, но никога няма да я има...[/caption]

"Един мъж трябва да понася мъжки пораженията и да може да приема отказ." - отсече Емил Каменов пред Катето Евро.

Нека припомним, че охранителят ухажваше Гери в продължение на месец, но тя така и не пожела да му стане повече от приятелка. Това сериозно нарани Емил Каменов, но дори след края на предаването и спечелените от него 97 140 лв., той още не е забравил Гергана.

Вече обаче е късно. Днес се разбра, че тя вече е обвързана и всякакъв шанс на Емо се изпари. Той е понесъл изключително тежко тази новина, която е узнал минути след напускането на TV7. Сега вече Емил Каменов е длъжен да си потърси друга възлюбена, но дали ще забрави Гергана?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.