Емил Кошлуков взриви: Има едни женици в магазините, които искам да удуша! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/emil-koshlukov-vzrivi-ima-edni-zhenici-v-magazinite-koito-iskam-da-udusha-vizh-tuk/51264 Goreshto.net
Емил Кошлуков взриви: Има едни женици в магазините, които искам да удуша! (виж тук)

Емил Кошлуков откровено не може да понася въпросния типаж, предимно жени, в магазинната мрежа!

Директорът на БНТ Емил Кошлуков продължава от време на време да пуска остри и иронични постове в профила си в мрежата. Преди часове той се захвана с дамите. И по-точно с онези от тях, които го изкарват извън кожата му по време на пазаруване. "От времето, когато имаше опашки в магазините... На всяка опашка има един модел женици, Господ здраве да им дава, които всички искаме да удушим, но е много светло в магазина и се вижда. Те стигат до касата, внимателно проследяват всяка една маркирана цена, но после са дълбоко изненадани, че трябва да платят. И започва ровене в чантата, вадене на един тон различни неща (някои от тях те самите явно преоткриват, защото ги разглеждат с интерес), след което намират портмонето и още пет минути търсят точни пари. Това е още по-озадачаващо, защото след като платят най-сетне, те бавно и внимателно подреждат рестото, явно си имат строга система за организация на парите, която при вадене не работи. Обаче това не е краят, те внезапно се сещат, че трябва да вземат още нещо, изчезват някъде из магазина. И всички почваме да си мечтаем, че изведнъж токът спира, настава мрак и ние ги настигаме между рафтовете с консерви...", взриви със саркастичния си пост Емил Кошлуков. "Пуснали са ги по магазините тия дни. И явно гледат Мастършеф някои, колебаят се между видовете ориз като между шест вида диаманти. Между рафтовете с ориз", гъбаркат се потребители в коментари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.