Емил Русев: Нарочно пуснах на Бориса

https://goreshto.net/novini/emil-rusev-narochno-pusnah-na-borisa/49370 Goreshto.net
Емил Русев: Нарочно пуснах на Бориса

Емил Русев призна, че е излязъл от "Къртицата 2" нарочно

Официалното разкриване на Къртицата преди седмица се оказа симулация от страна на Емил Русев. Той загуби от Бориса Тютюнджиева в директен сблъсък за оставане в риалити шоуто. Тогава на излизане, както е по правилата, съобщи дали е Къртицата и отговорът му се оказа положителен. Днес обаче Емил призна в живото излъчване на риалитито, че не е играл на сто процента срещу Бориса, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_4586" align="alignright" width="300"]Емил Русев пуснал на Бориса Тютюнджиева Емил Русев пуснал на Бориса Тютюнджиева[/caption]

Причините, поради които Емил Русев е решил доброволно да си замине, са няколко. Най-важната от тях е, че всички в Къщата са били разкрили, че именно той е Къртицата и една четвърта победа в елиминациите нямаше да му донесе никаква полза, а напротив - убеждението на съквартирантите му щеше да стане още по-голямо.

Другият аргумент на Емил Русев е свързан с Бориса Тютюнджиева. След като жена му Христина е излязла и е станало ясно, че няма как той да спечели шоуто, тъй като всички вече са били убедени, че е Къртицата, Емил Русев е решил да помогне на Бориса да триумфира в предаването и затова е играл симулативно в сблъсъка.

В крайна сметка той се оказа доста добър в ролята си на Къртицата, но се увлече в играта и това му коства мястото в шоуто.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.