Емилия: Коко ме напусна с 2 деца, унижаваше ме жестоко! (бруталната изповед на певицата преобърна всичко)

https://goreshto.net/novini/emiliya-koko-me-napusna-s-2-deca-unizhavashe-me-zhestoko-brutalnata-izpoved-na-pevicata-preobarna-vsichko/49878 Goreshto.net
Емилия: Коко ме напусна с 2 деца, унижаваше ме жестоко! (бруталната изповед на певицата преобърна всичко)

Емилия вече е нов човек и затова си позволи да изрече цялата истина на глас!

Емилия и Коко Динев - една легендарна двойка вече е в миналото. Решението на певицата да сложи край на мъките си и да вземе живота си в свои ръце доказа, че наистина няма невъзможни неща на този свят. Всичко опира дотам, дали ние сме готови за това. Сега, когато вече е щастливо влюбена и има друг мъж до себе си, Емилия се престраши да бъде открита и да изрече цялата истина за съвместното си съжителство с Коко Динев, пише вестник "Уикенд".

Потресаващото е, че се оказа, че не тя е изоставила него преди месеци, а той нея. Самата Емилия написа в социалната мрежа: "Има жени, които смятат, че като родят две деца на някой богаташ, той няма да ги изостави. Е, ще трябва да ги оборя и разочаровам" - така певицата откровено призна за моралното престъпление на Динев да я зареже с едно вече пораснало дете и с бебе на ръце.

Тя обаче не само не съжалява вече за това, а дори му е благодарна. "Не може да съществува връзка, в която жената е по-силна от мъжа във всякакъв смисъл. Опитах, пробвах, но не става. Не се получава. Разбрах, че трябва да уважаваш себе си достатъчно, за да съумееш да се откъснеш от човека, който не те прави щастлива", казва самата изпълнителка. Както неотдавна тя призна, един ден двамата с Коко Динев са се скарали жестоко, за пореден път. И това е предопределило края им. Бизнесменът отново си е показал рогата и е бастисал семейството си. Без да знае, че съвсем скоро Емилия ще изпрати него по дяволите. "Коко остана с пръст в уста. От години той тормозеше, унижаваше и дори посягаше на Емилия. Колко пъти си е тръгвал, а тя е оставала да го чака и после го е прегръщала отново. Очакваше, че и сега ще е така. Ще се прибере у дома като му скимне, а тя ще е там - чакаща като Пенелопа. Е, сбърка. Да видим коя друга ще го понася и обича като нея оттук нататък", коментират познати на Емилия. Явно дойде Видовден и за "осеменителя" на чалгаджийките. Но да не забравяме, че след 10-те години в прегръдките на обичащата го Емилия, Коко вече е доста по-остарял, а и обеднял. Така че напливът от мераклийки към него вече е повече от оскъден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.