Емилия подви опашка: Върна се при Коко Динев! (близките й са отвратени - подробности за събирането им)

https://goreshto.net/novini/emiliya-podvi-opashka-varna-se-pri-koko-dinev-blizkite-y-sa-otvrateni-podrobnosti-za-sabiraneto-im/50198 Goreshto.net
Емилия подви опашка: Върна се при Коко Динев! (близките й са отвратени - подробности за събирането им)

Емилия и Коко Динев отново са заедно за ужас на близките на певицата!

Какво може да накара една жена да се върне при мъжа, разбил живота й?! Този въпрос може да зададем на Емилия, но едва ли ще получим логичен отговор. Да, новината гръмна като бомба в медиите днес. А именно - след близо година на раздяла, пайнерката подви опашка. И се прибра при Коко Динев. Двамата са заедно от месец-два, разкри близък до тях източник, съобщава вестник "България днес". Събрали се, защото усетили, че им е добре заедно и още се обичат. Поне това е обяснението, което певицата дала на най-близките си хора. Които обаче са меко казано отвратени от постъпката й. "Как е възможно?! Забрави ли как си грабна багажа и напусна Коко с бебе на ръце?! Какво й причини той, за да избяга от него само седмици след раждането на Мира?! Кълнеше се, че е станала по-силна, по-самостоятелна, че е взела живота си в ръце. И какво - всичко това са били празни приказки", възмущават се хора от обкръжението на поп фолк дивата. Припомняме, че раздялата на Емилия и Коко Динев след раждането на Мира далеч не е първата им. Те се разделиха за кратко и след раждането на първото им дете Иван. Винаги и всеки път причината беше една - бруталното поведение на Коко към певицата и безбройните му изневери. Бизнесменът сложи рога на половинката си последно със засукана и млада адвокатка. Докато Емито си седеше вкъщи и сменяше пелените на собствената му дъщеря. "Наскоро ги видяхме заедно в едно заведение в столицата. Само като ги погледне човек, му става ясно, че са отново заедно. Лошото е, че Емилия отново гледа по-влюбено от Коко. Очите й са насочени все към него, като на умилена биволица. А той изглежда доста по-студен и претръпнал", коментират очевидци на умилителната картинка. Вече май спокойно можем да започнем залаганията. Колко време двамата ще издържат в хармония заедно и ще се подновят ли паник атаките на Емилия. Които й бяха докарани само и единствено от стреса по Коко Динев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.