Ето го доказателството, че Николета е истински обичана! (ВЪЛШЕБНИЦА В СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/eto-go-dokazatelstvoto-che-nikoleta-e-istinski-obichana-valshebnica-v-snimki/49618 Goreshto.net
Ето го доказателството, че Николета е истински обичана! (ВЪЛШЕБНИЦА В СНИМКИ)

Николета Лозанова доказа, че значимото не е само една дама да е красива, но и наистина обичана!

Прелестната Николета Лозанова отново подлуди феновете си с последната си невероятна, нежна и стилна фотосесия, в която прилича на същинска вълшебница. И доказа, че дали тъмнокоса, руса или огнено червена, тя слага в малкия си джоб родните си конкурентки.

Красотата на Николета е безспорна, но както самата тя е казвала неведнъж - важното е не дали една жена е просто красива, а дали е истински обичана. Защото няма по-добър "разкрасител" от любовта.

[caption id="attachment_6444" align="alignright" width="300"]Николета Николета е жена, която знае как да накара мъжа си да се влюбва в нея пак и пак, и пак...[/caption]

При Николета специално, можем да бъдем уверени, че това е така. Съпругата на Валери Божинов определено може да дава уроци на тема "Как да накараме любимия си да се влюбва в нас всеки ден", тъй като самата тя го постига със завидна лекота.

Доказателството за това обаче не са скъпите подаръци или новия джип, който Валери Божинов й подари, а погледа в очите му всеки път, когато са заедно, разказват случайни очевидци, натъкнали се на семейство Божинови в столицата.

"Няма по-голям критерий за това дали двама души се обичат, от това как се гледат и от децата, които създават. Тяхното доказателство е малката принцеса Никол, която само като я погледне човек и разбира, че живее и расте в отлична среда с много любов. Какво по-голямо доказателство от красивото и щастливо дете?!", коментират почитатели на Николета Лозанова.

[caption id="attachment_6445" align="aligncenter" width="300"]Истинска прекрасница! Истинска прекрасница![/caption] [caption id="attachment_6446" align="aligncenter" width="300"]Двете с Никол са наслада за всяко око Двете с Никол са наслада за всяко око[/caption]

Те с нетърпение очакват любимката им да ги изненада с още снимки от прекрасната си фотосесия за българска дизайнерка, работеща в Германия, на която заедно с Николета, първите си крачки в модния бранш прави и сладката Никол.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.