Ето коя известна българка разцепи с коментар за Мис България, Бойко и Тръмп!

https://goreshto.net/novini/eto-koya-izvestna-balgarka-razcepi-s-komentar-za-mis-balgariya-boyko-i-tramp/50938 Goreshto.net
Ето коя известна българка разцепи с коментар за Мис България, Бойко и Тръмп!

Ирина Асиова - Диамант отново се показа доста точна в коментара си!

Русокосата, но умна Ирина Асиова - Диамант, взриви мрежата с остър и много точен коментар относно последните събития в държавата. А кои може да бъдат те, ако не посещението на Борисов в Белия дом и поредния скандал с избора на новата Мис България. Ето как разцепи Диамант: "Надеждата ми се сломи. Смях се на Мис България, после на кабинета, дето се изсули от самолета като от последния ергенски запой. Смях се и като видях Бай ви Ганя, напращял в костюма да се повърта около Тръмп като каракачанка около пържола... Но нещо в мен потрепна, когато ми се стори, че дочух КРЕСЛИВИЯ ГЛАС НА БЕНОВСКА В ДВОРА НА БЕЛИЯ ДОМ ДА ПОДВИКВА: Хельо, хельо, мистър Тръмп. И после Тя... Надеждата рухна, когато ясно разпознах фъфлещата мутра на Беновска в Овалния кабинет... Да се представя за БЪЛГЕРИЪН МЕДИЯ и на развален английски да пита американския президент. Щом това е правителството на България, а това е българската журналистка, която го отразява в Белия дом... защо да не е това Мис България. Даже е напълно закономерно! Както е напълно закономерно, че сме най-бързо топящата се нация в света. Народ, който позволява това да му е политическият, медиен и светски “елит” ... е обречен. Природата просто не търпи да я занимават с глупости", коментира Ирина Асиова - Диамант. Колкото до Мис България Радинела Чушева преди дни тя допълни: "Но преди да хулим, нека все пак си припомним едно основно правило на пазарната икономика... щом има търсене, има предлагане. Това е легитимната красота в БГ в момента. Защо се стигна до тук? Триумф на нахалната посредственост. И така е във всичко. Каквато държавата, такива и миските", убедена е Диамант.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.