Евгения Борисова: Отминава модата на големите устни и екстеншъните! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/evgeniya-borisova-otminava-modata-na-golemite-ustni-i-ekstenshanite-vizh-tuk/50956 Goreshto.net
Евгения Борисова: Отминава модата на големите устни и екстеншъните! (виж тук)

Евгения Борисова зарадва нормално мислещите хора у нас!

Дизайнерката Евгения Борисова си заслужи овациите на нормалните хора у нас, колкото и малко да са останали. С изявлението си, че огромните джуки, силикони и екстеншъни вече бавно, но сигурно излизат от мода. Както и целия кич, който ни залива в последните години: "Красотата се крие в простотата. Чисти естествени линии, меки нюанси, нежност и стил. Младостта сама по себе си е най-красивото нещо, което имаме в живота си. И не е нужно да я покриваме с изкуствени мигли, филъри и ярки пластове макияж. Стилната и изискана визия е лукс, който не всеки може да си позволи. Има случаи, в които имаме леки недостатъци и компенсираме с пищни драперии, добавяме къдрици в косата или ако сме в специално настроение като малки момичета се обличаме в ярки цветове. Но модата е за това, тя ни позволява много. Едно е сигурно, трябва все повече да се доближаваме до естествената ни и опростена същност, каквато е и световната тенденция. Кройките се усложняват, а изделието се изчиства. Дантелата която е любим материал на повечето колеги от старата школа сама по себе си не е рокля, а си остава само материал ако е без добавки, гарнитури със съвременна линия и визия. Тя леко изостава в миналото давайки път на кройката и линията, на идеята и новте материи. Трудно ще се отърсим от стереотипите на големите устни, екстеншъните, тоновете излишен грим, вулгарните деколтета и дължини, но не е невъзможно. Трябва ни още малко време. Със сигурност знам, че сме изморени от излишен фотошоп, безмилостен кич, прекалената изчанчена препратка и изкуствени атрибути. Обратното броене за по - взискателните естети вече започна", убедена е Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.