Евродепутатът Андрей Слабаков разтърси с отворено писмо до всички тъпанари! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/evrodeputatat-andrey-slabakov-raztarsi-s-otvoreno-pismo-do-vsichki-tapanari-vizh-tuk/51225 Goreshto.net
Евродепутатът Андрей Слабаков разтърси с отворено писмо до всички тъпанари! (виж тук)

Андрей Слабаков се изрепчи на "конспираторите", но отнесе доста ругатни!

Режисьорът и настоящ евродепутат Андрей Слабаков взриви мрежата с отворено писмо до всички тъпанари. Под "тъпанари" той визира конспираторите, убедени, че коронавирусът не съществува. А всичко е плод на някакъв световен пъклен план. "Отворено писмо до всички безсмъртни тъпанари! Скъпи тъпанари, вие сте прави! Коронавирус няма! Има световна конспирация на производителите на тоалетна хартия. И вие бяхте първите, които я изкупихте! Вие вярвате, че всички правителства в света, както и опозициите във всички парламенти са се обединили, за да ви прецакат! Едно същество в интернет, вероятно с вроден кретенизъм, написа, че ще повярва в коронавирус, само ако Борис Джонсън умре! Има обаче един голям проблем – коронавирусът не се интересува дали си знаещ и можещ, или си безсмъртен тъпанар. Скъпи тъпанари, да сте живи и здрави! Робите няма какво да губят, защото не знаят какво е свобода. Вие няма как да загубите оковите на елементарното си мислене. Спокойно, светът винаги ще има нужда от роби!", изригна в типичния си саркастичен стил Андрей Слабаков. Моментално обаче той бе нападнат от непознати: "Знаех си, че си прост. Но с това изказване мисля, че трябва да си събираш багажа. Вече не си онзи непознатият син на известния актьор, а си публична личност, която представлява България и следва да внимаваш какво пишеш и говориш. Или вас, богопомазаните ви дреме на...?!?", нападна го Орлин Александров, както и няколко други. Но повечето потребители защитиха яростно Слабаков: "Хораааа, спрете се. Стига с тази злоба, завист, отмъстителност. Какво точно ви е взел Андрей, с какво ви попречи да си живеете живота? Замълчете, огледайте се, вижте мърсотията и боклука около вас и във вас. Тогава се захващайте с другите", заформи се почти война в профила му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.