Фамилия Халваджиян търси спешно човек за работа! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/familiya-halvadzhiyan-tarsi-speshno-chovek-za-rabota-oshte-podrobnosti/51113 Goreshto.net
Фамилия Халваджиян търси спешно човек за работа! (още подробности)

Фамилия Халваджиян се занимава с доста дейности, но се нуждае от разширяване на персонала!

Човек за работа търси спешно фамилия Халваджиян. Жената на Джуди Халваджиян - Елена преди часове сподели обявата в социалната мрежа. Работата е сравнително лесна, добре платена, но... така и не успели да попаднат на подходящите хора. Ето и какво сподели тя:

"В нашия офис ТЪРСИМ: Отговорен и грамотен човек, който пише добре и познава фейсбук и инстаграм платформите. Човек, на който му се работи! Човек, който има добро отношение към труда на хората, към своя собствен и към Човеците генерално! Нашите условия са страхотни и с радост ще отделя нужното време, за да обясня всичко подробно! ФБ, ПОМОЩ!

Иначе днес мисля за много неща. Мозъкът ми не успя да заспи през цялата нощ и денят, някак, просто се сля с вчерашните вулканични мисли. Някои от темите бяха (и продължават да са) - търсенето и предлагането на работа, хигиената - както физическа, така и душевна, уважението към останалия свят, отношението към заобикалящата ни среда, колко важна би могла да бъде една минута, времето като разтегливо и точно понятие и така нататък. Сега, обаче, ще ви занимая с факта, че от около година в офиса търсим копирайтър. И в тоя ред на мисли имам няколко въпроса, съвсем не реторични! 1. Защо някой кандидатства за пост, без да отговаря на условията (губейки както своето време, така и на хората, които очакват някаква адекватност)? 2. Защо някой казва, че ще дойде на интервю и дори не се обажда за да предупреди, че е възпрепятстван, че си е намерил друга работа, или просто да ни тегли една майна, за да не го чакаме! 3. Защо, по дяволите, почти не се намират ГРАМОТНИ ХОРА? И още има, но съм заета с търсенето на копирайтър! Сериозно е! От година в офиса търсим КОПИРАЙТЪР, което се оказва тотално непосилна задача! От Година! Копирайтърите, оказва се, са като магистралата Каракорум - всички сме чували за осмото чудо на света, ама много малко са го виждали! Оказа се, че са като диамантите - много скъпи, но за сметка на това, качествените ги няма! Знаете ли какъв е резултатът до момента? Едно единствено момиче, което ние много обичаме, което пише прекрасно и грамотно, но което по една или друга причина се върна към негова стара Любов. И пак да кажа: ТЪРСИМ: Отговорен и грамотен човек, който пише добре и познава фейсбук и инстаграм платформите. Човек, на който му се работи! Човек, който има добро отношение към труда на хората, към своя собствен и към Човеците генерално! Нашите условия са страхотни и с радост ще отделя нужното време, за да обясня всичко подробно! ФБ, ПОМОЩ!", написа Елена Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.