Феномен: Днес се излива рогът на изобилието! (непременно направете това за късмет и богатство)

https://goreshto.net/novini/fenomen-dnes-se-izliva-rogat-na-izobilieto-nepremenno-napravete-tova-za-kasmet-i-bogatstvo/49743 Goreshto.net
Феномен: Днес се излива рогът на изобилието! (непременно направете това за късмет и богатство)

Днес се излива рогът на изобилието и е важно да направите няколко неща за себе си! За късмет и богатство

Истински феномен се наблюдава днес. Луната сега е в знак Телец и предразполага за мир, късмет и хармония в живота. Добре е да отделите малко време за духовни занимания. Да отидете на концерт, театър, да порисувате, да напишете стих или просто да си запеете някоя песен. Важно е да позволите на натрупаната си вътрешна енергия да се излее именно чрез творческа дейност, за да не се обърне тя срещу вас самите и да ви донесе физически или психически проблеми.

Това е вторият лунен ден, който символизира рога на изобилието. Той започна от 07:23 часа днес до 08:07 часа утре сутринта. Бъдете добри и щедри през този отрязък във времето, защото само така ще ви се върне двойно и ще получите това, което искате.

А ето и какво трябва да направите по време на деня, в който се излива рогът на изобилието. Легнете в някое тъмно помещение (без лампи и дори без свещ). Затворете си очите и си представете ясно късмета си във вид на красиво покривало от разноцветни топчета. Опитайте се да го визуализирате колкото се може по-ясно. След това си представете самите вас, намиращи се точно до покривалото. Представете си после как това покривало се превръща в дълга и пъстра пътека, чиито край се губи някъде в далечината. Тръгвате по пътеката и правите точно седем крачки. След това веднага отворете очите си. И бъдете абсолютно сигурни - късметът и изобилието вече са с вас. Второто, което е желателно да направите днес, за да привлечете богатството и охолството при себе си, е да се сдобиете с кехлибар. Може да е броеница или дори малко парче от него, което да поставите в портфейла си. Припомняме, че още древните евреи са носели кехлибарени броеници, за да предизвикат, задържат и утроят богатството си. Прехвърлянето на зърната на броеницата символизира броенето на пари и това изобщо не е случайно. Подобни броеници е имало още преди 2500 години. А затвореният кръг на броеницата не позволява на парите ни да избягат. Кара ги да се връщат при нас. Ако обаче нямате кехлибарена броеница, не забравяйте кехлибареното камъче в портмонето. То върши отлична работа и е доказано, че действа с мощна сила за добруването и богатството на притежателя си. Последното и най-важно, което трябва да правите днес, а и всеки друг ден, е да вярвате. Да вярвате във Вселената, в Бог, в себе си и в късмета си. Пожелаваме ви успех!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.