Феномен: Тя е на 26, но живее в златна клетка заради красотата си! (копие на Барби без нито една пластична операция - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/fenomen-tya-e-na-26-no-zhivee-v-zlatna-kletka-zaradi-krasotata-si-kopie-na-barbi-bez-nito-edna-plastichna-operaciya-mnogo-snimki/50146 Goreshto.net
Феномен: Тя е на 26, но живее в златна клетка заради красотата си! (копие на Барби без нито една пластична операция - МНОГО СНИМКИ)

Тя е истинската и жива Барби, при това напълно естествена!

Тя е на 26 години и няма нито една пластична операция. Няма дори минимална интервенция по лицето и тялото си. Освен това, което й е дарила природата. Тя е истинската Барби и се казва Анжелика Кенова. Както можем да предположим, Анжелика е рускиня. Последните отдавна са прочути с красотата си, но Анжи слага сънародничките в малкия си джоб. Лицето, косите, тялото й са не просто невероятни, а направо сякаш неземни. Първото, което смята всеки, който я зърне е, че е лягала под ножа много пъти, подобно на всички досегашни копия на Барби по света. Е, не! Не познахте! Кенова е твърдо против външните намеси по визията си, а като я гледаме, определено има защо да е така. На нея Бог и природата са й дали дори много повече. Лошото обаче е, че съвършената красота не винаги означава щастие. Анжелика Кенова живее затворена като птичка в златен кафез. Откакто се е родила тя е в златна клетка. Родителите й не я пускат никъде - точно, заради красотата й. На живата Барби не й липсва нищо, гледана е като принцеса. Но принцеса в златна кула. "Благодарна съм на семейството си и ги обичам много. Но вече осъзнавам, че съм пораснала, а не знам нищо за живота. Не мога да правя почти нищо като нормалните момичета. Обгрижвана съм като принцеса, но не мога да напускам сама дома си, не мога да се срещам с момчета", разказва Анжелика. Родителката й постоянно й повтаряла, че външният свят крие множество опасности и хора, които ще искат да й навредят. Всичко това вече й тежало много. А в малкото пъти, в които си издействала излизане и разпускане навън, Анжи била придружена поне от двама-трима души охрана. Разгледайте снимките й и сами ще се уверите за какво чудо на природата иде реч. За да запази уникалната си визия обаче, Кенова е подложена на ежедневен и строг физически и хранителен режим. От който не може да се откаже и да избяга дори за малко. Питаме се вече - струва ли си всичко това за едната красота. Пък било то и съвършена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.