Феноменът Божидар Караджов с чудовищна прогноза за България! (предсказа атентата в руското метро)

https://goreshto.net/novini/fenomenat-bozhidar-karadzhov-s-chudovishtna-prognoza-za-balgariya-predskaza-atentata-v-ruskoto-metro/49704 Goreshto.net
Феноменът Божидар Караджов с чудовищна прогноза за България! (предсказа атентата в руското метро)

Божидар Караджов видя атентата в руското метро, но тогава никой не обърна внимание на думите му!

Наричат го феномена Божидар Караджов, защото от години всичко, което вижда, се сбъдва реално. Надареният с ясновидска дарба мъж предсказа и атентата в руското метро в Санкт Петербург. Тогава обаче никой не му повярва. Не е ясно доколко ще му хванат вяра и сега, но кошмарите, за които предупреждава, си заслужава да бъдат чути. Още повече, че касаят и България през 2017-та година. Защото Божидар Караджов е категоричен, че страната ни няма да се размине без атентат. Чудовищната му прогноза е за периода от ноември тази година до април 2018-та година. Именно тогава трябва да сме най-бдителни, тъй като заплахата от кървав атентат у нас е висока. "Успокоителното е в това, че има огромна вероятност службите да разполагат с необходимата информация, за да предотвратят този атентат и да се разминем леко. Ако си свършат работата добре, съм убеден и, че няма да има жертви. Но пак казвам - трябва бдителност и сила, защото около нас нещата ще стават все по-страшни", прогнозира Божидар Караджов. Той е убеден, че в Русия това няма да е последният атентат. Ще има и нови, придружени и от силно земетресение. През годината Европа на няколко пъти ще осъмва в кървища като Германия е държавата, която ще даде най-много жертви. "В България ще има и две тежки влакови катастрофи, съветвам институциите да се насочат и към контрол в тази посока. Самолетни инциденти не се очакват, не и с авиолиниите, които са свързани с България. Френските авиолинии обаче са под страшна заплаха", коментира феноменът. За политиката на страната ни е кратък - Корнелия Нинова няма да стане премиер. Нито на тези, нито на следващи избори, колкото и да драпа към поста. А България скоро няма да види светлина в тунела. Не и преди смяната на поне няколко нови правителства.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.