Феновете гледат и не вярват: Вижте коя красавица е бременна?!

https://goreshto.net/novini/fenovete-gledat-i-ne-vyarvat-vizhte-koya-krasavica-e-bremenna/49228 Goreshto.net
Феновете гледат и не вярват: Вижте коя красавица е бременна?!

Феновете на хубавицата не вярват на ушите и очите си!

Тя е бременна?! Не, феновете на една от нашенските най-големи красавици не вярват на ушите и очите си, защото това не е влизало в плановете й. Не и като се има предвид, че доскоро беше пред развод със съпруга си.

Става дума за уникалната Жени Калканджиева, която показа издуто коремче по време на поредното си гостуване на светско хайлайф парти. А знаем, че Жени е една от тези жени, които никога не биха допуснали да се занемарят и да трупнат килограми върху фигурата си, пък било то и един или два. Какво означава тогава това коремче, освен, че е бременна, питат се очевидци и репортери.

[caption id="attachment_3450" align="alignright" width="300"]Бременна ли е Жени Калканджиева?! Бременна ли е Жени Калканджиева?![/caption]

Ако Жени Калканджиева е бременна, то по видими белези, бебето трябва да се появи на бял свят до пет месеца, вещаят "специалисти" по "зрителната диагностика". А други са убедени, че това е така, тъй като Жени копнее да задържи съпруга си Тачо, който я дари с рога преди няколко месеца.

[caption id="attachment_3451" align="aligncenter" width="140"]Тя никога не е била с коремче от запуснатост Тя никога не е била с коремче от запуснатост[/caption]

"Та това е най-старият номер на жените, когато искат да задържат някой от силния пол. Веднага правят така, че да надуят корема, а онзи се стряска и какво да прави - кротва се и остава при тях и детето. А ако децата са две, още по-добре", коментират запознати из модните среди.

Очаква се самата Жени Калканджиева да даде яснота по въпроса дали е бременна или не, при това сигурно още тези дни. Защото папараците едва ли ще я оставят на мира, преди да чуят отговора лично от нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.