Феновете на Лияна са потресени! Те не искат да повярват, че е истина!

https://goreshto.net/novini/fenovete-na-liyana-sa-potreseni-te-ne-iskat-da-povyarvat-che-e-istina/49215 Goreshto.net
Феновете на Лияна са потресени! Те не искат да повярват, че е истина!

Тежки разкрития по адрес на Лияна шокираха феновете

Почитателите на Лияна изпаднаха в паника, защото тяхната любимка може би не е това, което те си мислеха. Известната като състрадателна, мила и любвеобилна Лили всъщност показвала съвсем друга страна в бизнес отношенията си, научи Goreshto.net.

Едно от неписаните правила на Лияна било да не оставя бакшиш абсолютно никога. Хубавицата плащала до стотинка и нито цент повече, съобщава HotArena.net, позовавайки се на в. "Всеки ден".

[caption id="attachment_3317" align="alignright" width="300"]Лияна не била каквато я мислят Лияна не била каквато я мислят[/caption]

Външният вид на Лили изисква много труд. Перфектната й визия е плод на доста усилия по козметици и фризьори. На всички тях обаче Лияна плащала колкото е по ценоразпис и си тръгвала. Във фолк средите вече се шушукало, че именно Сърничката е най-стиснатата измежду всички певици.

Миналия месец се появи интересна информация, че новият възлюбен на Лияна се казва Павел Чернев. С него поне може би тази негативна черта от характера на Лияна не си личи особено, защото политикът е известен паралия и най-вероятно глези Лили с много подаръци и скъпи заведения. Близките им отношения се зародиха във "ВИП Брадър" и явно са продължили след него. Всъщност и тук феновете са в лек шок, тъй като всички очакваха Мариан Кюрпанов да "прасне" (както той се изрази) Лияна, а всъщност друг съквартирант го изпревари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.