Филатов е институция: Ето я великата рецепта за зрение на най-добрия офталмолог до днес! (курсът от 1 месец прави чудо)

https://goreshto.net/novini/filatov-e-instituciya-eto-ya-velikata-recepta-za-zrenie-na-nay-dobriya-oftalmolog-do-dnes-kursat-ot-1-mesec-pravi-chudo/50188 Goreshto.net
Филатов е институция: Ето я великата рецепта за зрение на най-добрия офталмолог до днес! (курсът от 1 месец прави чудо)

Филатов е най-великият офталмолог на всички времена до днешна дата!

Може някой да успее да го задмине, но това още не се е случило. Акад. Владимир Филатов е институция. Име, пред което благоговеят и от чиито трудове се учат офталмолозите и в наши дни. На негово име е кръстена една от най-добрите очни клиники в света, а медицинското му наследство помага на милиони хора всеки ден. Акад. Филатов е не само очен лекар, но и хирург, помогнал на хиляди пациенти да подобрят зрението си. Известен е именно с приноса си за подобрение и съхраняване на зрението, което среща все повече проблеми в наши дни. Малки деца вече имат диоптри и се налага да носят очила. Заради компютрите, смартфоните и различните технологии, в които се взират денонощно. Вместо да ритат топка навън като преди години. Днес е още по-важно да се погрижим за доброто си зрение и да предотвратим загубата му. Точно това прави прочутата рецепта на Филатов, чиито ефект е доказан и потвърден отдавна. В цял свят. Тази рецепта води до осезаемо подобрение на зрението само след нормалния й курс от един месец. А освен това категорично предотвратява следващо увреждане на зрението и очите ни. Горещо ви съветваме да я изпробвате, ако вече не сте. За целта се взимат 500 гр. смлени орехи, 100 гр. сок от алое вера, 300 гр. истински и хубав пчелен мед, както и сока от четири лимона. Тези съставки се смесват и се разбъркват много хубаво, но задължително с дървена лъжица. Получената микстура се съхранява в стъклен и добре затварящ се съд на сухо, тъмно и прохладно място. От нея се взима по една лъжица, но не веднъж, а три пъти всеки ден. Преди трите ни основни хранения. Курсът на лечение, както вече обяснихме, трае точно един месец. После може да направите почивка от месец-два и ако желаете, да повторите курса. Ефектът ще е налице още след края на първия курс, но съставките в тази рецепта на Филатов са особено полезни не само за очите, а и за здравето като цяло.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.