Филип Станев крие тайна връзка с Ива Митева

Миналото лято двамата избягали във Флоренция, за да консумират любовта си

https://goreshto.net/novini/filip-stanev-krie-tayna-vrazka-s-iva-miteva-5/133103 Goreshto.net
Филип Станев крие тайна връзка с Ива Митева

Миналото лято двамата избягали във Флоренция, за да консумират любовта си

Ромео и Жулиета се родиха в българската политика, след като депутатът на „Има такъв народ“ Филип Станев се влюбил в отцепилата се от партията Ива Митева. Двамата от месеци имат тайна връзка под носа на лидера Слави Трифонов, който низвергна бившия председател на парламента Митева и тя напусна партията обидена и със скандал.

 

Връзката обаче никак не е тайна, след като влюбените бяха сгащени да се притискат един към друг демонстративно в столичния кв. „Младост 1, а заради липсата на дискретност скоро аферата им ще стигне и до ушите на Трифонов. Лидерът на „Има такъв народ“ никак не е благосклонен към предателства от страна на депутатите си, на които категорично забранил да контактуват с ренегатите Любомир Каримански и Митева, които дори основаха заедно партия. За аферата на родните Ромео и Жулиета от парламента се заговори още през есента на миналата година, но те доскоро пазеха разстояние един от друг. Ала явно страстта е надделяла на паркинга в квартал „Младост“…

Ива Митева от около 2 години е разделена със съпруга си, който не издържал на истеричните й пристъпи, след като я направиха шеф на парламента. Той подал молба за развод и заминал да живее с дъщеря им в Брюксел. Междувременно Филип Станев е скъсал с бившата си половинка – сценаристка от „Шоуто на Слави“, с която имат син. Според депутати на ИТН Филип Станев се впечатлил от Митева в момента, в който тя публично го скастрила от трибуната на парламента заради съдраните му дънки, с които се изтипосал на депутатската банка.

 

След скандала с гащите на Станев двамата поговорили интимно в кабинета на Митева като председател на събранието, а конфликтът прераснал в любовна история. Избраници на Слави издадоха, че дори миналото лято двамата избягали от папараци във Флоренция, за да консумират любовта си.

 

Възможно е след като за връзката им се разчу, Филип Станев да бъде наказан, като не му се даде избираемо място за депутатските листи на 9 юни, коментират запознати с нрава на Дългия. Социолозите отреждат добро представяне на „Има такъв народ“ на вота и дори им дават над 5% от гласовете. Възможно е да се случи и друго – Митева да си посипе главата с пепел и да се върне в партията на Слави. Според запозна тя била в конфликт с властния Тошко Йорданов и заради него напуснала партията.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.