Фото взрив: Плевнелиев награби Деси Банова на летище "Хийтроу"! (виж как я целува - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/foto-vzriv-plevneliev-nagrabi-desi-banova-na-letishte-hiytrou-vizh-kak-ya-celuva-paparashki-snimki/50135 Goreshto.net
Фото взрив: Плевнелиев награби Деси Банова на летище "Хийтроу"! (виж как я целува - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Росен Плевнелиев явно е много влюбен в Деси Банова!

Президентът Росен Плевнелиев и Деси Банова вече признаха за връзката си пред света. И двамата са щастливо разведени и затова явно не се притесняват да се държат като влюбени гълъбчета. Всъщност не се притесняват само в чужбина, тъй като у нас още се крият и кой знае защо, се държат на разстояние един от друг. Вчера обаче случаен господин от България се превърна в топ папарак. Който успя да увековечи първите публични ласки на Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. Ласките, които двамата си разменят, се случват на летище "Хийтроу" в Лондон, където те чакат полета си за Америка. Вижда се ясно, че по-напористият и влюбен очевидно е Росен Плевнелиев. Докато самата Деси Банова няма нищо против да бъде "понамачкана", но остава сравнително сдържана. Ето и какво написа човекът, направил папарашките снимки. Той ги публикува в социалната мрежа Фейсбук и спокойно може да бъде взет на работа към някоя родна медийна агенция. Името му е Александър Митев. "Регистрирам си се аз на гишето на British airways в Лондон, но ми обясниха, че полетът бил overbooked. "Could you please wait sir" - казват ми да изчакам. И аз си чакам. По едно време виждам как една се прережда. Приказва нещо на гишето и веднага разбрах, че си е взела билет. И то не само тя си е взела и минава, но и приятелят й. Безобразие голямо, ама гледам - позната ми изглежда. Да, това май беше говорителка или синоптичка от медиите. Е явно е бързала за телевизията.... Между другото за мен място така и не се намери... Аз трябваше да си се кача на следващия самолет....", разказа авторът на снимките Александър Митев. Разбираме възмущението му, че за едни може, а за други не. Но все пак нека бъдем благосклонни. Млади са хората, влюбени са. Пък и не са кои да е, де. Говорим за наш президент и настоящата му нова първа дама. Да им е приятна отпуската и да се върнат трима!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.