Фурия! Мика Стоичкова "нокаутира" Иво Аръков

https://goreshto.net/novini/furiya-mika-stoichkova-nokautira-ivo-arakov/49452 Goreshto.net
Фурия! Мика Стоичкова "нокаутира" Иво Аръков

Мика Стоичкова нанесла травма на Иво Аръков, но актьорът със сигурност се е зарадвал на такава контузия!

Истинска фурия се оказа Мика Стоичкова. По време на любовните наслади с Иво Аръков тя направо го подлудявала, разказват негови приятели. Актьорът им е споделял многократно, че в щерката на Камата има някаква необуздана страст, която разгръща пред него и го оставя без думи.

[caption id="attachment_5238" align="alignright" width="291"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова "нокаутира" Иво Аръков, но на него му хареса[/caption]

Така наскоро Иво е получил и поредната си травма от любовно естество, научи Goreshto.net. Тя е в областта на гърдите и затова не се забелязва на пръв поглед. Не е ясно как точно Мика Стоичкова му е доставила удоволствие в гръдната област, но в момента актьорът изпитвал болка, която обаче спада към така наречените "сладки болки".

Мика Стоичкова е известна с буйния си нрав, наследен от баща й, но преди години не беше ясно дали той ще бъде приложен и по отношение на мъжете. Явно го е направила. Все пак за жена, чийто първи възлюбен е бил Жерар Пике, не може да бъде чудно, че е фурия в тези отношения. А и едва ли Иво Аръков е за съжаление. Той би приел няколко травми в името на удоволствието.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.