Гаджето на Башар Рахал - Райна Караянева помля кола при паркиране! (още за скандала)

https://goreshto.net/novini/gadzheto-na-bashar-rahal-rayna-karayaneva-pomlya-kola-pri-parkirane-oshte-za-skandala/51754 Goreshto.net
Гаджето на Башар Рахал - Райна Караянева помля кола при паркиране! (още за скандала)

Райна Караянева сама разказа за случилото се в мрежата!

Половинката на актьора Башар Рахал - красивата Райна Караянева помля кола и то при паркиране. Случилото се е съвсем случайно, но се заформил скандал, за който тя разказа сама в мрежата:

"В тази приказна утрин, точно срещу Панаира на книгата, давайки назад уж загаснала кола автоматик, помлях предната част на паркиралата зад мен кола. Колата се оказа на момичето, от което всяка сутрин си купувам цигари и ми е набор по години, също с малко момченце.

Излишно е да казвам, че ми беше и ми е много гадно. Момичето беше безкрайно мило, подписахме си протоколи, сближихме се по един странен начин. Но докато цялата тази неприятна ситуация се разиграваше, местната баба кукавелница сеирджийка не спря да намила как след 11 операции на носа не ми е останала една мозъчна клетка ( може да има известно право) и колко съм малоумна. Същата тази женица ме посрещна, докато слизах от колата ,след като я ударих и още в шок, с думите... "Ама като не можеш нещо, не го прави, може ли да си толкова проста". Тьй като никой не й обърна внимание с оглед на ситуацията, тя явно засегната от липса на внимание, премина в лични нападки на висок тон. Обаче пак същата тази женица клета до вчера ми обясняваше колко съм прекрасна и какви глупости пишело по жълтите вестници. Междувременно младеж на около 10-14 годишна възраст седеше и снимаше клипчета. Някак си успях да го помоля да си ги поизтрие... и от кошчето... Но това не му попречи още час да се крие зад ъгъла. Явно много ценни кадри са били... не ми се занимаваше повече. И така, с каква цел пиша всичко. Че направих простотия от невнимание и непознаване на автоматични скорости, неоспорим факт. Но видях как в една ситуация най-засегнатите хора, когато са добри по душа, реагират безкрайно човешки. А други - просто са си лоши по душа и в тях няма нищо човешко. След този панаир срещу Панаира на Книгата мога само да съм благодарна, че човекът до мен овладя ситуацията и не ми позволи да се разрева на центъра на Софията, дори след като му ударих колата... и че има още мили хора, чиито коли удрям", сподели Райна Караянева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.