Гаджето на Златка Димитрова побесня: Виж как изригна Кирил Танев!

https://goreshto.net/novini/gadzheto-na-zlatka-dimitrova-pobesnya-vizh-kak-izrigna-kiril-tanev/51383 Goreshto.net
Гаджето на Златка Димитрова побесня: Виж как изригна Кирил Танев!

Половинката на Златка Димитрова беснее в мрежата!

Гаджето на Златка Димитрова побесня в мрежата. Фитнес инструкторът Кирил Танев е възмутен от решението на властите да оставят затворени фитнес залите, а да отворят ресторанти, галерии и библиотеки. Танев твърди, че това е посегателство към всички от неговия бранш, както и към тези, които искат да тренират, за да са здрави. А не просто да плюскат и пият по кръчмите.

"Фитнесите остават затворени още месец! Това е решението на здравния министър и всички "гении" в правителството!

Всеки ден се чудят от къде да изнамерят полужителни проби, тестват се гетата само и само да се намери някоя.... при 1600 проби под 30 заразени ... и пак си гласуваха извънредно положение, но под друго име. За съжаление нашия бранш няма лоби, няма федерация, няма асоциация, няма нищо.... и докато сме разединени и докато пишем само тук (това правя и аз, защото няма друга алтернатива за сега) ще ни подминават и няма да ни зачитат. Нито им пука какви разходи имат хората с фитнеси, нито им пука как преживяват всички в бранша, нито им пука за хората, които просто искат да спортуват и да бъдат здрави! В цяла Европа и САЩ фитнесите отварят, само в България кината и кръчмите са по-важни от спорта", бесен е мъжът на Златка Димитрова. Мнозина обаче го подкрепиха и застанаха твърдо зад позизията му. "Сутринта на брифинга на въпрос от журналистка относно отварянето на фитнесите Мутафчийски отново подмина темата сякаш не съществуваме.За голямо съжаление това е голата истина", коментира потребителка под поста му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.