Гала в несвяст: Наглостта на Стефан мина границата, но... Късно е, либе, за китка! (екипът на "На кафе" е потресен)

https://goreshto.net/novini/gala-v-nesvyast-naglostta-na-stefan-mina-granicata-no-kasno-e-libe-za-kitka-ekipat-na-na-kafe-e-potresen/50015 Goreshto.net
Гала в несвяст: Наглостта на Стефан мина границата, но... Късно е, либе, за китка! (екипът на "На кафе" е потресен)

Гала сама си причини всичко като набута половинката си в предаването!

Водещата на "На кафе" Гала стартира новия сезон на предаването си под ръчичка със своята половинка. Назначаването на мъжа й Стефан Николов за ко-водещ сащиса цяла България, а зрителите се разбунтуваха. И с пълно право. Стефан е бизнесмен и никога в живота си не е бил на екран. Изключваме редките му появи по време на "семейни" интервюта с Гала. Изведнъж обаче той се цани за водещ и изби рибата. Първите два дни Николов се чувстваше неловко и притеснен на екран. Впоследствие обаче притеснението му внезапно изчезна и той се почувства в свои води.

Дотолкова, че започна най-нагло да засича Гала пред всички, да й се сопка, че дори да я навиква. Всичко това не остана незабелязано не само от публиката, но и от самата водеща. С всеки ден лицето на Гала става все по-мрачно и от километри личи как тя се чувства обидена от мъжа, когото обича.

"Какво се опитваш да ме прекъсваш и да ми взимаш думата. От собственото ми предаване", изцепи веднъж Стефан Николов, от което всички онемяха. За какво "собствено" предаване се бори той всъщност и в какво си е повярвал?!... Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че след ефир Гала и Стефан често имали спорове и кавги, а неведнъж блондинката си тръгнала сама и със сълзи на очите. Очевидно е, че решението Стефан да се включи в "На кафе" беше груба грешка. Не само за развитието на самото предаване, но и за личните отношения между двамата. Към днешна дата Гала "скубела коси" и все повече се разкайвала, че е направила тази глупост, но уви. Сега ще трябва да си сърба попарата и да търпи все по-нарастващото его и самочувствие на мъжа си. Който очевидно се изживява в ролята на голям водещ и крал на ефира. Единственият вариант е да се изчака договорът на Николов да изтече и да не бъде подновен. Ако, разбира се, дотогава участието на Стефчо в предаването не подпомогне за цялостното му сваляне от ефир. Рейтингът на "На кафе" спада с всеки изминал ден, а коментарите на зрителите в мрежата са чудовищни. Само чудо може да спаси Гала и екипа й за догодина, убедени са източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.