Галена откровено: С Галин бяхме пред раздяла, тръпката изчезна! (изповедта й е неочаквана)

https://goreshto.net/novini/galena-otkroveno-s-galin-byahme-pred-razdyala-trapkata-izchezna-izpovedta-y-e-neochakvana/50548 Goreshto.net
Галена откровено: С Галин бяхме пред раздяла, тръпката изчезна! (изповедта й е неочаквана)

Галена призна, че двамата с Галин са мислили да се разделят!

Чаровницата на Пайнер - Галена направи изненадваща и откровена изповед за личния си живот. За огромен шок на феновете, които не спират да се радват на дългата й връзка с Галин, тя призна, че не всичко между тях е цветя и рози. Нещо повече - певицата и вафленият бос били пред раздяла. Това се случило скоро след раждането на първия им син Стефчо. През 2009-та година Галена и Галин вече били заедно от седем години и проблемите започнали, пише вестник "Галерия". "Не знам какво се случи, но това е нещо съвсем нормално за двойките, които са заедно дълго време. Просто изведнъж осъзнахме, че страстта я няма. Онази тръпка от влюбването отдавна беше изчезнала и буквално бяхме задушени от рутина и еднообразие", разказва Галена. Изпълнителката добавя, че на много пъти се хващала как дълбае само в недостатъците на Галин, а двамата изпадат в чести спорове и конфликти. Имало момент, в който дори спряла да се прибира у дома и нощувала в апартамента им в столицата. "Направихме го нарочно. Искахме да се разделим за известно време, за да преосмислим чувствата си един към друг. И да разберем искаме ли наистина да сме заедно. Никога е нямало трети човек помежду ни, макар че рутината понякога може да изиграе още по-лоша роля и от външното вмешателство", признава сладураната от Смядово. В крайна сметка обаче се оказало, че временната раздяла ги сплотила повече от очакваното. Осъзнали, че са сродни души и не могат един без друг. Събрали се, родило се и второто им дете, а в момента били по-свързани и щастливи от всякога. Пайнерката е наясно, че в живота има много по-силни и стойностни неща от обикновените пеперуди в стомаха. И това е истинската любов към партньора, която винаги идва след като първоначалната тръпка изчезне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.