Галена: Това е най-големият ми грях

https://goreshto.net/novini/galena-tova-e-nay-golemiyat-mi-gryah/49112 Goreshto.net
Галена: Това е най-големият ми грях

Галена призна греха, който не може да си прости

Галина Генчева, известна на България като певицата Галена, обяви публично кой е най-големият и грях. Това е малкото внимание, което тя обръша на своето дете. Фолк дивата е изключително заета покрай всички ангажименти с участия и постоянни пътувания из цялата страна. Затова и остава съвсем малко време да се грижи за сина си Стефан. Именно това си поведение Галена определя като най-големия си грях. Това стана ясно от "Поверително от NL", където хубавицата отговори на въпросите на Диджей Дамян.

[caption id="attachment_2493" align="alignright" width="300"]Grehat-na-Galena Галена обяви своя огромен грях[/caption]

Най-големият страх на Галена също е свързан с 4-годишното и дете. Тя постоянно се страхувала да не му се случи нещо лошо и затова малкият Стефчо бил постоянно в мислите и, когато се намирала в друг град при някое от участията си в нощен клуб.

Галена сподели още, че не е толкова суетна, колкото хората си мислят. Тя харесвала мъже, които не се стараят да изглеждат по-добре от жената. Работата на певицата обаче изисквала да се поддържа постоянно и затова тя правела точно това.

Болката на Галена, че не е близо постоянно до сина си, едва ли ще стихне много лесно. Все пак обаче тя се надява един ден детето й да се обърне назад и да разбере нейната саможертва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.