Ген. Мутафчийски с извънредно обръщение! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/gen-mutafchiyski-s-izvanredno-obrashtenie-vizh-tuk/51315 Goreshto.net
Ген. Мутафчийски с извънредно обръщение! (виж тук)

Ген. Мутафчийски отправи специално обръщение в днешния ден!

Шефът на ВМА ген. Мутафчийски излезе с извънредно обръщение на днешния Гергьовден и празник на Българската армия. Ето какво заяви генералът:

"Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!

На 6-и май скланяме глави в знак на признателност към всички доблестни български воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България! Днес воините отново са на предния фронт. Но в болниците, изправени пред новото предизвикателство COVID-19. Използвам случая да благодаря на всички служители, част от голямото семейство на ВМА – включващо 5 болници и 2 санаториума, за предаността и неимоверните усилия, които полагат в тези времена на тежки изпитания. В Деня на храбростта заслужена почит отдаваме и на военномедицинските екипи, които изпълняват мисии зад граница и които винаги са получавали отлична оценка за представянето си. Това е изключителен атестат за високия рейтинг не само на ВМА, но и на Българската армия сред международните ни партньори. Стъпвайки на надвековните традиции на българската военномедицинска служба, няма как да не отправим поглед и в бъдещето. А там са нашите курсанти, които се обучават по специалността „Военен лекар“ и вече трета година показват завидни резултати. Честит празник на всички! Бъдете здрави, бъдете храбри и отговорни! Честит празник и на всички, които днес празнуват своя имен ден! Носете името си с гордост! Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS Началник на ВМА", написа генералът.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.