Гена Трайкова си вкара автогол с назначаването на Лиляна Боянова?

https://goreshto.net/novini/gena-traykova-si-vkara-avtogol-s-naznachavaneto-na-lilyana-boyanova/49353 Goreshto.net
Гена Трайкова си вкара автогол с назначаването на Лиляна Боянова?

Лиляна Боянова започва съвместна работа с Иван Георгиев, което може да пробуди ревност у Гена Трайкова

Още тази събота новата водеща на Новините в Би Ти Ви - Лиляна Боянова, ще направи своя дебют, а до нея ще застане вече добре познатият ни от късната емисия Иван Георгиев, научи Goreshto.net. Вече започнаха да се носят слухове, че между двамата е възможно да прехвърчат искри, още повече като се има предвид случващото се в тази медия през последните години, в които се плетат непрестанно любовни интриги и смяна на партньорите.

[caption id="attachment_4465" align="alignright" width="300"]Лиляна Боянова - новото изкушение в Би Ти Ви Лиляна Боянова - новото изкушение в Би Ти Ви[/caption]

В момента Георгиев живее с шефката си в Би Ти Ви Гена Трайкова, макар между двамата да има десетилетие в годините. Самата Трайкова назначи Лиляна Боянова на работа в медията, отмъквайки я от конкуренцията ТВ7. Гена обаче може би не е обмислила достатъчно нещата от лична гледна точка, защото Лили определено е много по-красива и за Иван Георгиев би било голямо изкушение да работи с нея, без да се възползва като мъж.

Дали Гена Трайкова не си вкара жесток автогол с назначаването точно на Лиляна Боянова?! Всъщност Лили е сред най-прелестните водещи на новини изобщо у нас и всеки мъж би я пожелал. Дали и новият й колега Георгиев ще го стори, предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.