Гена Трайкова забрави завинаги за Венелин Петков! Новият й се пренесе при нея

https://goreshto.net/novini/gena-traykova-zabravi-zavinagi-za-venelin-petkov-noviyat-y-se-prenese-pri-neya/49298 Goreshto.net
Гена Трайкова забрави завинаги за Венелин Петков! Новият й се пренесе при нея

Гена Трайкова отново щастлива и влюбена, а избраникът е пак нейн колега

Журналистката от bTV Гена Трайкова окончателно забрави за Венелин Петков. Двамата изживяха бурни 7 години, пълни с любов, но се разделиха още преди време. Въпеки това, мълвата говореше, че чувства между двамата все още има. Такива и да е имало, вече със сигурност са изчезнали, защото Гена отново заживя съвместно с мъж.

[caption id="attachment_4023" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова заживя с колегата си Иван Георгиев Гена Трайкова заживя с колегата си Иван Георгиев[/caption]

Това е отново нейн колега, който води вечерната емисия новини в телевизията. Името му е Иван Георгиев, пише "Всеки ден". Именно Гена Трайкова го била повишила във водещ на Новините, тъй като от месец тя вече е директор на този отдел в bTV. Любовта между нея и 10 години по-младия й колега е от цяла година, научи Goreshto.net. Нещата обаче започват да стават много сериозни, тъй като Иван се пренесъл в дома на своята началничка и двамата вече живеят заедно.

Това е първият мъж, с когото Гена дели жилище след Венелин Петков. Именно затова се счита, че любовта й с младока ще бъде също толкова силна както с другия й колега. Трайкова обаче вече е на възраст и сериозно обмисля варианта за семейство. В това отношение Иван Георгиев е просто идеална партия, тъй като е по-млад от нея.

[caption id="attachment_4025" align="aligncenter" width="300"]Иван Георгиев Иван Георгиев[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.